Fulfilment & Productie

_

WIJ REGELEN OOK UW PRODUCTIE

DailyPack biedt de mogelijkheid voor extra productie werkzaamheden aan een product, voordat dit product geleverd kan worden. Dit kan een productie zijn die in één keer uitgevoerd wordt of per keer dat het product besteld  wordt.

KLEIN

Wij kunnen voor u grijpzakjes of verpakkingzakjes vullen met bijbehorende producten, danwel per bestelling of in één keer alles in het vooruit.

MIDDEL

Producten waar nog handelingen voor moeten worden uitgevoerd voordat het verstuurd kan worden zijn geen probleem. Denk bijvoorbeeld aan het oprollen van posters of het inlijsten van posters.

ASSEMBLAGE

Soms is het noodzakelijk dat er nog laatste stappen in het productieprocess gedaan moeten worden zoals het afmonteren of assembleren van producten. Ook dit is mogelijk bij DailyPack

SEIZOENS PRODUCTIE

Heeft u in een bepaalde periode veel werk, dan biedt DailyPack de ideale oplossing. Wij kunnen voor u onze seizoensproductieruimte inzetten om uw producten snel en goed in te pakken. Denk daarbij aan kerstpakketten, relatiegeschenken, spaaracties of periodieke zendingen.

    Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.