Fulfilment tarieven & offerte

Tarieven

Vanaf € 1,95

Wij zijn transparant in onze prijsopbouw. Zodra u uw gegevens invult zullen wij u onze algemene prijslijst opsturen. Niet alle producten en bedrijven zijn gelijk, daarom is het goed om samen te kijken waar de wensen en mogelijkheden liggen om een zo scherp mogelijke offerte te maken.

Vrijblijvende Offerte Aanvraag

Vraag aan en ontvang onze algemene prijslijst. Voor specifieke wensen of vragen staan wij open voor een persoonlijk gesprek om optimaal op uw behoeften aan te sluiten.

  Fulfilment

  Wat is Fulfilment

  Fulfilment is de ruggengraat van een soepele en efficiënte bedrijfsvoering. Bij DailyPack Fulfilment begrijpen we de cruciale rol die dit speelt en staan we klaar om uw logistieke zorgen weg te nemen. We ontvangen, beheren, en verzenden uw goederen met de grootste zorg en precisie. Vanaf het moment dat uw producten ons magazijn binnenkomen tot aan de uiteindelijke levering bij uw klanten, kunt u rekenen op onze expertise en toewijding.
  Lees meer

  Uitbesteden of zelf beheren

  De keuze tussen uitbesteden en zelf beheren van logistiek is cruciaal. Uitbesteden biedt voordelen zoals kostenbesparing, schaalbaarheid en expertise. Zelf beheren vereist investeringen, maar kan op de lange termijn kostenbesparend zijn dankzij controle over voorraad en orderverwerking. De juiste beslissing hangt af van je bedrijfsdoelen en logistieke complexiteit.
  Lees meer

  Fulfilment

  Fulfilment

  Fulfilment & Bol.com

  Bij DailyPack bieden wij flexibele verzendopties, waaronder de mogelijkheid om je zendingen te versturen via vervoerders zoals GLS, PostNL, DHL, en FedEx. Daarnaast kun je ook je pakketten versturen (inleveren) via ons Ampèrepunt en bieden wij een voorraadstrategie tussen bol en andere marktplaatsen.

  Lees meer

  Flexibele fulfilment oplossingen

   

  Als één van de weinige kunnen wij de twee bedrijfsprocessen harmonieus naast elkaar laten plaatsvinden: bestellingen voor bedrijven (B2B) en bestellingen voor individuele consumenten (B2C). Deze unieke dualiteit stelt ons in staat om zowel de complexe behoeften van zakelijke partners te vervullen als de individuele wensen van consumenten te bedienen.
  Lees meer

  Fulfilment

  Contact

  Liever teruggebeld worden?