Fulfilment tarieven & offerte

Tarieven

Vanaf € 1,95

Wij zijn transparant in onze prijsopbouw. Zodra u uw gegevens invult zullen wij u onze algemene prijslijst en All-In prijzen opsturen. Niet alle producten en bedrijven zijn gelijk, daarom is het goed om samen te kijken waar de wensen en mogelijkheden liggen om een zo scherp mogelijke offerte te maken.

Vrijblijvende Offerte

de eerste stappen naar een samenwerking

Bedankt voor uw interesse in DailyPack.
 
Wij zijn gespecialiseerd in de complexere logistieke uitdagingen, daarom ontvangst u van ons een algemene prijslijst en een All-In tarief. Mocht u extra wensen hebben staan wij open voor een gesprek om zoveel mogelijk aansluiting te vinden voor uw wensen.
 
Een paar voordelen op een rij. Altijd realtime voorraad, persoonlijk en snel en betrouwbaar contact.
  

  Contact

  Liever teruggebeld worden?

   Fulfilment

   Zo werkt fulfilment!

   DailyPack Fulfilment is een logistiek partner voor het pakken, verpakken en verzendklaar maken van uw bestellingen. Wij maken gebruik van het, in eigen beheer, ontwikkelde Warehouse Management Systeem (WMS). Als fulfilment klant gebruikt u onze software met een onbeperkt aantal koppelingen met webshops en marktplaatsen. Bestellingen kunnen handmatig, via een Excel of via een koppeling automatisch worden geïmporteerd. Wij beschikken ook over een eigen REST (API) waarmee elk systeem te koppelen is.
   Lees meer