Fulfilment & Verzenden via BOL.com

Fulfilment vs Fulfillment via Bol

Het voordeel van marktplaatsen zoals bol.com is dat deze een late cut-off tijd bieden. Daar kunnen wij als fulfilment bedrijf niet tegenop. Wat we wel kunnen is gebruik maken van de diensten die deze marktplaatsen bieden. Wij denken dat producten die veel concurrentie hebben het beste bij bol.com kunnen worden neergelegd. De langzaam lopende producten kunnen gewoon vanuit DailyPack worden verstuurd met een eerdere cut-off tijd.

Verschil en Bevoorrading

Het is een mogelijkheid om alle goederen te leveren bij DailyPack. DailyPack zou je kunnen zien als je magazijn van waaruit je bepaalde producten naar bol.com fulfilment kunt opsturen en andere vanuit DailyPack direct naar de klant Ook zouden we de EAN labels kunnen vervangen met bol.com bSKU labels.

Verzenden via bol.com

Met de dienst Verzenden via bol.com verzend je jouw bestellingen tegen aantrekkelijke tarieven – zolang je vanuit Nederland verstuurt.

 

 

Verzenden via bol.com+

Ook is het mogelijk dat je jou bol.com account omzet naar een Verzenden via bol.com+. Hierdoor krijg je extra voordelen zoals late cut-off tijden en verzenden via BudBee / Ampere (sameday)

Liever terug gebeld worden?

Vul hieronder uw naam en telefoonnummer in, en wij bellen u z.s.m. terug.

  Vrijblijvende Offerte

  de eerste stappen naar een samenwerking

  Bedankt voor uw interesse in DailyPack.
   
  Wij zijn gespecialiseerd in de complexere logistieke uitdagingen, daarom ontvangst u van ons een algemene prijslijst en een All-In tarief. Mocht u extra wensen hebben staan wij open voor een gesprek om zoveel mogelijk aansluiting te vinden voor uw wensen.
    
  Een paar voordelen op een rij. Altijd realtime voorraad, persoonlijk en snel en betrouwbaar contact.