Verzenden via BOL.com

Fulfilment vs Fulfilment via Bol

Het voordeel van marktplaatsen zoals bol.com is dat deze een late cut-off tijd bieden. Daar kunnen wij als fulfilment bedrijf niet tegenop. Wat we wel kunnen is gebruik maken van de diensten die deze marktplaatsen bieden. Wij denken dat producten die veel concurrentie hebben het beste bij bol.com kunnen worden neergelegd. De langzaam lopende producten kunnen gewoon vanuit DailyPack worden verstuurd met een eerdere cut-off tijd.

Verschil & Bevoorrading

Het is een mogelijkheid om alle goederen te leveren bij DailyPack. DailyPack zou je kunnen zien als je magazijn van waaruit je bepaalde producten naar bol.com fulfilment kunt opsturen en andere vanuit DailyPack direct naar de klant Ook zouden we de EAN labels kunnen vervangen met bol.com bSKU labels.

_

Verzenden via bol.com

_

Met de dienst Verzenden via bol.com verzend je jouw bestellingen tegen aantrekkelijke tarieven – zolang je vanuit Nederland verstuurt.

 

 

_

Verzenden via bol.com+

_

Ook is het mogelijk dat je jou bol.com account omzet naar een Verzenden via bol.com+. Hierdoor krijg je extra voordelen zoals late cut-off tijden en verzenden via BudBee / Ampere (sameday)

  Vrijblijvende Offerte

  Bedankt voor uw interesse in DailyPack.

  Vraag een vrijblijvende offerte aan om een meer opmaat prijs te ontvangen, afgemeten op uw wensen en product. U kunt ook onze online calculator gebruiken voor een indicatie.

  Zodra u uw gegevens invult en verstuurd zullen wij voor u een vrijblijvende offerte opmaken en toesturen.

  Een paar voordelen op een rij. Altijd realtime voorraad, persoonlijk en snel contact en betrouwbaar.

  Liever terug gebeld worden?

  Vul hieronder uw naam en telefoonnummer in, en wij bellen u z.s.m. terug.