Flexibele fulfilment oplossingen

Onze software biedt flexibele fulfilment oplossingen die perfect aansluiten op een multi-channel en omnichannel voorraadbeheer. Met ons geïntegreerde magazijnbeheersysteem kunnen we alle bestellingen, zowel B2C als B2B, efficiënt en gestroomlijnd afhandelen in één systeem. Dit zorgt voor een naadloze integratie met real-time voorraadbeheer en supply chain management, waardoor u zich kunt concentreren op uw kernactiviteiten terwijl wij zorgen voor een optimale logistieke afhandeling.

fulfilment-order-management-2

Order & Product management

Ons Order & Product Management systeem is volledig geïntegreerd met multi-channel en omnichannel voorraadbeheer, waardoor u een centraal overzicht heeft van alle orders en de status ervan. Hiermee kunt u gemakkelijk orders beheren die via verschillende webshops, marktplaatsen en verkoopkanalen. Dankzij de real-time voorraadupdates en voorspellende analysefuncties kunt u snel reageren op marktdynamiek en anticiperen op toekomstige vraag, terwijl u tegelijkertijd uw voorraadniveaus optimaliseert.

Versterk uw bedrijf met het juiste fulfilment

Supply Chain Analytics+

Voorraadbeheerstrategieën

Onze software levert voorraadstrategieën om bedrijven te helpen voorraadkosten te minimaliseren en operationele efficiëntie te verhogen. Door real-time data-analyse en automatisering kunnen gebruikers nauwkeurige voorraadniveaus en -behoeften voorspellen, waardoor ze op het juiste moment en in de juiste hoeveelheden kunnen bestellen. Dit optimaliseert de synchronisatie tussen inkoop, productie en levering, waardoor bedrijven flexibeler en responsiever kunnen zijn in een dynamische marktomgeving.

Multi-channel of omnichannel voorraadbeheer

Onze software koppelt met verschillende  online marktplaatsen. Hierdoor kunnen we zien hoeveel voorraad er is. Als iets bijna op is, schakelen we automatisch over naar ons magazijn. Zo gaat de verkoop gewoon door, en klanten merken er niks van. Dit stelt bedrijven in staat om een naadloze en consistente klantervaring te bieden, terwijl ze operationele efficiëntie verhogen, kosten verlagen en de klanttevredenheid verbeteren

warehouse-management-tools

Omnichannel voorraadbeheer

Dankzij onze omnichannel koppelingen met online marktplaatsen kunnen we nauwkeurig de voorraad monitoren en de verwachte verkoop voorspellen. Onze software maakt het mogelijk om voorraad bij te bestellen bij leveranciers en direct vanuit het magazijn te verzenden naar de marktplaats, allemaal binnen één geïntegreerd systeem. Bovendien kunnen we voldoen aan specifieke eisen van de online marktplaatsen, zoals het vervangen van barcodes of het aanbrengen van speciale labeling, wat zorgt voor een naadloze orderafhandeling.

Inkoop & Advies

We houden inkooporders en ontvangsten bij, analyseren voorraad per locatie en zetten voorraadadviezen om in inkooporders. Dit stelt u in staat om proactief te plannen, risico’s te minimaliseren en de efficiëntie van uw supply chain te verbeteren.

AI-gedreven analyze

Naast traditionele analyses maken we ook gebruik van AI-technologieën om de verkoopgeschiedenis te analyseren en voorspellende inzichten te genereren. Deze AI-gedreven analyse helpt bij het identificeren van trends, het voorspellen van toekomstige vraag en het optimaliseren van voorraadniveaus.

Geïnteresseerd?

Ontvang meer informatie!

U ontvangt alle informatie die u nodig heeft om uw magazijn uit te besteden of informatie over onze WMS software. Natuurlijk kunnen we ook telefonisch de mogelijkheden bespreken.