Value added service

Productie

Moet er nog handmatig iets met uw product gebeuren? Geen probleem bij DailyPack.

Verzending Wereldwijd

DailyPack kan uw zendingen versturen naar alle uithoeken van de wereld.

Klantenservice

DailyPack kan een telefonische helpdesk voor uw bedrijf regelen.
DailyPack Fulfilment

Groot of Klein

Heeft u grote producten? Of juist kleine? Wij zoeken de juiste transporteur voor u.

Labelen en Ompakken

DailyPack heeft verschillende oplossingen voor grote en kleine productie opdrachten.

Extra Handelingen

Extra handelingen zoals EAN stickers aanbrengen,  folders toevoegen of verpakking ompakken, valt onder de mogelijkheden.

DailyPack ontzorgt

Wij begrijpen dat jouw focus ligt op het laten groeien van jouw bedrijf, niet op logistieke rompslomp. Laat ons het werk voor je doen – van het ontvangen van jouw producten tot het zorgvuldig versturen van je bestellingen. Wij nemen het complete proces op ons, zodat jij je kunt concentreren op wat belangrijk is.

Ompakken & Samenstellen

Wij kunnen daarnaast extra taken uitvoeren, zoals samenstellen (kitting), montage van producten, verpakken in eigen huisstijl, verpakkingen gebruiken met aangepaste afmetingen en nog veel meer. Neem contact met ons op om alle mogelijkheden te bespreken.

Ompakken

Extra Service

Value added service

DailyPack biedt de mogelijkheid voor extra productie werkzaamheden aan een product, bijvoorbeeld als er eerst handelingen uitgevoerd dienen te worden voordat het product geleverd kan worden. Dit kan een productie zijn die periodiek uitgevoerd dient te worden of zodra het product besteld wordt.

Communicatie

Snel & Communicatie

DailyPack is een MKB-gerichte fulfilment service. Wij zijn een familiebedrijf en willen ons onderscheiden door dezelfde marktconforme diensten te leveren maar waar daarnaast ruimte is om via korte lijnen ook processen zoals spoedzendingen, annuleringen en andere aanpassingen te verwerken. Wij zijn gevestigd in Leusden.

Vrijblijvende Offerte

de eerste stappen naar een samenwerking

Bedankt voor uw interesse in DailyPack.

Vul de gegevens in en wij zullen u een vrijblijvende offerte opsturen.