Value added service

Extra Service

Value added service

DailyPack biedt de mogelijkheid voor extra productie werkzaamheden aan een product, bijvoorbeeld als er eerst handelingen uitgevoerd dienen te worden voordat het product geleverd kan worden. Dit kan een productie zijn die periodiek uitgevoerd dient te worden of zodra het product besteld wordt.

Ompakken & Samenstellen

 

Wij kunnen daarnaast extra taken uitvoeren, zoals samenstellen (kitting), montage van producten, verpakken in eigen huisstijl, verpakkingen gebruiken met aangepaste afmetingen en nog veel meer. Neem contact met ons op om alle mogelijkheden te bespreken.

Ompakken

Communicatie

Snel & Communicatie

 

DailyPack is een MKB-gerichte fulfilment service. Wij willen ons onderscheiden door dezelfde marktconforme diensten te leveren maar waar daarnaast ruimte is om via korte lijnen ook processen zoals spoedzendingen, annuleringen en andere aanpassingen te verwerken.

Productie

Moet er nog handmatig iets met uw product gebeuren? Geen probleem bij DailyPack.

Verzending Wereldwijd

DailyPack kan uw zendingen versturen naar alle uithoeken van de wereld.

Klantenservice

DailyPack kan een telefonische helpdesk voor uw bedrijf regelen.

Groot of Klein

Heeft u grote producten? Of juist kleine? Wij zoeken de juiste transporteur voor u.

Labelen en Ompakken

DailyPack heeft verschillende oplossingen voor grote en kleine productie opdrachten.

Extra Handelingen

Extra handelingen zoals EAN stickers aanbrengen,  folders toevoegen of verpakking ompakken, valt onder de mogelijkheden.
_

Start Het gesprek

_

Elke samenwerking begint met een gesprek. Als u aan de rechterkant uw gegevens invult, dan zullen wij z.s.m. contact met u opnemen. U kunt ons ook bereiken op telefoonnummer 033 – 4343098.

Wij hanteren geen minimum aantallen bestellingen per maand.

Zodra u uw gegevens invult en verstuurd zullen wij voor u een vrijblijvende offerte opmaken en toesturen. Wij hanteren geen minimum aantallen, altijd realtime voorraad, persoonlijk en snel contact en betrouwbaar.